İdari ve Mali İşler Müdürü

aaaa

Ferhat SOYORAL
                                                                               İdari ve Mali Hizmetler Müdürü

1975 yılında doğdu. 1993’de Sağlık Bakanlığı’nda sağlık personeli olarak göreve başladı. Birinci ve ikinci basamak sağlık tesislerinde Sağlık Memuru olarak görev aldı. 2000 yılında Batman İl Sağlık Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak ilk yöneticilik görevine başladı. Batman Devlet Hastanesinde Bilgi İşlem, Satın Alma, İstatistik, Eğitim ve Kalite Birim sorumlulukları yaptı. 2009 yılında Batman Bölge Devlet Hastanesinde bilgi işlem, idari mali hizmetler, faturalandırma hizmetleri, hasta ve klinik hizmetlerden sorumlu Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Batman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği kuruluşunda görev aldı. Genel Sekreterlikte Programcı Uzman olarak görev yaptı. Anılan Dönemde Başkanlık ve Hastane Müdürlüklerine vekâlet etti.  Balıkesir Burhaniye Devlet hastanesinde İdari Mali İşler Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Batman Ağız ve Diş Sağlığı İdari Mali İşler Müdürü olarak görev yaptı. Sağlık yönetimi, sağlık hizmetlerinde kalite ve akreditasyon faaliyetlerine katıldı. Halen Sağlık Bakanlığı Kalite Değerlendirmelerinde Ekip Koordinatörü ve Verimlilik Gözlemcisi olarak aktif görev yapmaktadır.